Declaratie de intentie

Incercam sa transformam pasiunea pentru jocul de Counter Strike in mult mai mult decat   pasiune. Incercam sa oferim sansa la fel ca in orice sport ca jucatorii cu adevarat dedicati   jocului de counter strike si talentati sa treaca la profesionism. Adica sa poata castiga respect folosind abilitatile dobindite in jocul de Counter Strike. In acest scop am creat serverul.

Cred ca cs.spacedraq.ro va contribui serios la crearea unei legaturi stranse intre jucatorii de counter strike profesionisti si amatori.

Sper ca strike.altfelnet.ro sa devina un fenomen, sa creeze prietenii si conexiuni interculturale si interetnice cat mai diverse.

Este extraordinar sa incercam sa transpunem confruntarile reale din strada in mediul virtual si sper ca prin aceasta oamenii sa devina mai putin violenti si mai prietenosi cu semenii lor, creand o punte de legatura intre cat mai multe zone.

2. Zona vanzari Admine
In sectiunea CAUTAM de pe site aveti toate detaliile legate de cumpararea unui admin pe serverul nostru in functie de level-ul pe care il doriti.
Daca vrei sa te afiliezi unei echipe puternice nu ramane decat sa iti cumperi un admin la noi.
Despre activitatea siteului si serverului nostru
Diverse

#-
-# EsTe Ora #-
Cum va place sa fie serverul Strike.AltFelNet.Ro
Normal
Super Hero
Respawn
  
pollcode.com free polls
Copyright 2006 - 2008 www.spacedraq.ro. All rights reserved.
Google
#-
-# EsTe Ora #-
Parteneri :

BINE ATI VENIT PE WWW.SPACEDRAQ.RO !
Cs 1.6 director